TERMENI SI CONDITII PENTRU UTILIZAREA SITE-ULUI

Vizitarea, folosirea, sau comandarea produselor vizualizate pe site-ul www.dacfit.ro implica acceptarea Conditiilor de utilizare ce vor fi detaliate mai jos. Pentru folosirea in bune conditii a site-ului, se recomanda citirea cu atentie a Termenilor si Conditiilor.

www.dacfit.ro este administrat de SC Dac Gold Fit SRL cu sediul in Ploiești , bulevardul Republicii nr 189, bloc 6A, ap. 27, CUI 37726470, avand contul nr. RO44BTRLRONCRT0399948101 deschis la Banca Transilvania. Ne rezervam dreptul de a efectua modificari ale acestor Termeni si Conditii precum si orice modificari site-ului www.dacfit.ro fara o notificare prealabila. Accesând pagina Termeni si Conditii, puteti citi intotdeauna cea mai recentă versiune a acestor prevederi Obligatiile dumneavoastra de inregistrare.

Pentru a putea cumpara de pe www.dacfit.ro, este obligatorie deținerea unui cont activ în cadrul platformei noastre online. În acest caz, plata se poate face direct din aplicația sălii de fitness sau pe site, în secțiunea LOGIN. În cazul în care nu se deține un cont, clientul trebuie sa contacteze sala de fitness prin butonul Chat online, acesta fiind îndrumat de către un operator înspre plata abonamentului dorit.

In utilizarea serviciului, declarati ca veți furniza informații reale, corecte, actuale si complete despre dumneavoastră. In situatia in care consideram ca aceasta obligatie a fost incalcata, ne rezervăm dreptul de a va bloca accesul la utilizarea serviciului, pe perioada determinata sau nedeterminata, fara nicio notificare prealabila.

Pret si modalitati de plata

Preturile prezentate includ TVA (5%)

Plata produselor se efectuează prin credit/ debit card la plasarea comenzii online. Plata este procesata într-un mediu securizat de către EuroPayment Services SRL prin site-ul Euplătesc.ro.

Informatii privitoare la livrare

Produsele, odată achitate în pagina procesatorului de plăți, vor fi automat înregistrate în sistemul nostru. În cazul în care contul dvs de client nu este alimentat cu abonamentul selectat imediat după plata, va rugam contactați departamentul tehnic avizat la adresa office@dacfit.ro sau contactați-ne la numărul de telefon afișat pe site.

Drepturile de autor

Copyrigh Intregului continut al site-ului www.dacfit.ro, incluzand, texte, imagini, grafice, elemente de grafica web, scripturi si orice alte date, este proprietatea SC Dac Gold Fit SRL sau a furnizorilor săi și este protejat conform Legii drepturilor de autor si legilor privind dreptul de proprietate intelectuala si industriala. Folosirea fara acordul scris a oricăror elemente de pe site-ul www.dacfit.ro, sau a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legilor in vigoare. Pentru a reclama drepturile de proprietate intelectuala puteti folosi adresa de mail office@dacfit.ro

Politica de confidențialitate

Datele cu caracter personal vor putea fi dezvaluite fara consimtamântul dumneavoastra în caz de litigii/dispute privind fraudele la plata catre urmatorii destinatari: Bancile implicate în platile online, Organismele Internationale de Carduri Furnizori de servicii/produse, Conform Legii, catre instituțiile abilitate In conformitate cu dispozitiile Legii nr.677/2001

Clienții noștrii au urmatoarele drepturi: Dreptul la informare (art.12), Dreptul la acces la date (art.13), Dreptul de a obtine, la cerere si în mod gratuit, pentru o solicitare pe an, confirmarea ca datele care o privesc sunt sau nu sunt prelucrate de operatorul de date, Dreptul la interventie (art.14) – dreptul de a solicita operatorului de date, printr-o cerere scrisa si în mod gratuit, urmatoarele:

a) rectificarea, actualizarea, blocarea sau stergerea datelor incomplete, inexacte sau prelucrarilor nelega

b) transformarea datelor personale nelegale în date anonim

c) notificarea terților cu privire la operatiunile prevazute la lit. a) Dreptul la opozitie (art.15)

– dreptul de a se opune, în mod gratuit si printr-o cerere scrisa, din motive întemeiate si legitime legate de situatia sa particulara, ca datele care o vizeaza sa faca obiectul unei prelucrare

-Dreptul de a se adresa justitiei (art.18)

– dreptul de a se adresa justitiei pentru apararea drepturilor garantate de lege si care au fost încalcate

-Dreptul de a face plângere la autoritatea de supraveghere (art.25) Limitari privind utilizarea anumitor tehnici de comunicatie la distanță Art. 1. – Urmatoarele tehnici de comunicatie la distanta prealabil al consumatorului: sistem automatizat de apel fara interventie umanatelecopiator (fax)adresa de posta electronica (e-mail) Art. 2. – Utilizarea altor tehnici de comunicatie individuala la distanta in afara celor prevazute la art. 1 nu este permisa daca exista un refuz manifestat de consumator, lista cuprinzand tehnicile de comunicatie la distanta: imprimat neadresat, imprimat adresat, scrisoare tipizat, publicitate tiparita cu bon de comanda catalog, telefon cu interventie umana, telefon fara interventie umana, radio, videofon (telefon cu imagine, videotext), posta electronica (e-mail), telecopiator (fax), televiziune (teleshopping)

Litigii privind folosirea,vizualizarea sau cumpararea produselor de pe acest site

Utilizatorul a luat la cunostinta asupra faptului ca legile române vor guverna Termenii si Conditiile de mai sus. În cazul unor eventuale conflicte intre SC Dac Gold Fit SRL si clientii săi, se va incerca mai intai rezolvarea acestora pe cale amiabila in maxim 30 de zile lucrătoare. Daca rezolvarea pe cale amiabila nu va fi posibila, conflictul va fi soluționat în instanța competenta in conformitate cu legile române in vigoare. Daca oricare dintre clauzele de mai sus va fi gasita nula sau nevalida, indiferent de cauza, aceasta nu va afecta valabilitatea celorlalte clauze. Odata cu lansarea comenzii, clientul accepta fara obiecții Conditiile si termenii de utilizare, valoarea acestora fiind aceeasi cu un contract valabil incheiat.

Fiind de acord cu acesti Termeni si Conditii, clientul își asuma în totalitate drepturile si obligatiile ce decurg din cumpararea din magazinul virtual www.dacfit.ro .